COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

ANDRA SHOW – luni – duminică | ora 20.00

9 ianuarie 2019
ANDRA SHOW – luni – duminică  |  ora 20.00
ANDRA SHOW
0

Actriță, cântăreață, vlogger și voice-over la Disney Channel pentru mai multe personaje îndrăgite, Andra Gogan a intrat în Cartea Recordurilor de 2 ori: prima dată, la 11 ani, pentru “Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și jumătate fără oprire – 55 de piese), iar a două oară pentru “Cel mai mare număr de CD-uri, lansate alături de fratele ei Răzvan Gogan (32 de titluri de muzică pentru copii).

Din 24 decembrie, Andra Gogan se alătură echipei TVH într-o super producție tv dedicată special tuturor copiilor, mai mici sau mai mari.

Vei avea ocazia să o vezi pe Andra în ipostaze indeite, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată, pentru că acum are propriul ei show de televiziune!

Vloggeri, influenceri, vedete, muzică în trend, super provocări pentru invitați, dar și pentru followeri. Descoperă pas cu pas lumea fascinantă și efervescentă a youtube-ului și află amănunte picante despre super vedetele din online și din serialele tale preferate. În plus, vei afla de la Andra, în exclusivitate la TVH ce să faci ca să fii și tu un vlogger de succes. Ce poți face cu Tik Tok , ce să pui pe Instagram ca să aduni mulți followeri, cum să arate contul tău de youtube ca să fii în trend.

 

 

Comments are closed.