COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

CENTRUL DE LIMBI STRĂINE USH

1 martie 2018
CENTRUL DE LIMBI STRĂINE USH
Învățământ
0

Impreuna, sa invatam limbi straine!

 

Metode de predare moderne, orar flexibil, taxe avantajoase

PREGATIRE LIMBI STRAINE IN VEDEREA OBTINERII CERTIFICATULUI DE COMPETENTA LINGVISTICA.

PRIN OM NR.5088/2015, EXAMENUL ECL ESTE RECUNOSCUT OFICIAL PENTRU ECHIVALAREA REZULTATELOR PROBEI C, LA BACALAUREAT (EVALUAREA COMPETENȚELOR LINGVISTICE ÎNTR-O LIMBĂ DE CIRCULAȚIE INTERNAȚIONALĂ) ÎN CINCI LIMBI: ENGLEZĂ, GERMANĂ, FRANCEZĂ, SPANIOLĂ, ITALIANĂ.
ELIBERAREA CERTIFICATELOR DE COMPETENȚĂ LINGVISTICĂ PENTRU STUDENȚII UNIVERSITĂȚII SPIRU HARET, PENTRU MOBILITATI ERAMUS, SE FACE FĂRĂ TAXĂ ȘI PE BAZA NOTEI LA LIMBA STRĂINĂ OBȚINUTĂ ÎN CURSUL FACULTĂȚII.

 

Infiintat in anul 2002, Centrul de Limbi Straine al Universitatii Spiru Haret vine in intampinarea exigentelor academice si a cerintelor impuse de piata muncii cu o gama larga de cursuri de limbi straine. Cursurile acopera toate cele trei nivele: INCEPATOR( A1-A2), MEDIU (B1-B2), AVANSAT (C1-C2).

ENGLEZA, FRANCEZA, GERMANA, ITALIANA, SPANIOLA, ARABA, RUSA, JAPONEZA,
LIMBA STRAINA PENTRU STRAINI

Comments are closed.