COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

”DANUBE FURNITURE” și ”BUCUREȘTIUL CREATIV”

4 iulie 2018
”DANUBE FURNITURE” și ”BUCUREȘTIUL CREATIV”
JURNAL TVH
0

USH Pro Business a organizat întâlniri de lucru în cadrul  clusterelor Danube Furniture  și Bucureștiul Creativ.

Dezbaterile au vizat definitivarea componenței celor două clustere (membrii fondatori, EMC); atragerea de noi membrii în clustere; stabilirea principalilor vectori de dezvoltare ai clusterelor (strategia de dezvoltare a clusterului) precum și  primii pași în politica de marketing a clusterelor.

 

De asemenea, s-au stabilit grupurile tematice și direcțiile de acțiune în ceea ce privește construirea site-urilor și desemnarea componenței managementului celor două clustere.

Pentru clusterul Danube Furniture” s-a stabilit ca acesta să dezvolte o identitate competitivă, legată de un design specific, considerându-se că acesta dispune de o concentrare teritorială a membrilor, asociată cursului Dunării.

În ceea ce privește “Bucureștiul Creativ”, viziunea clusterului va fi centrată pe definirea Bucureștiului ca “centru macroregional de excelență pentru industriile creative”.

De asemenea, în cadrul ședinței de lucru a fost exprimată dorința de a intra în cluster a Asociației Blockchain România.

Comments are closed.