ATENŢIONARE METEO DE ULTIMĂ ORĂ: COD GALBEN ÎN PERIOADA 22 MARTIE, ORA 15 – 23 MARTIE, ORA 20 - ÎN BANAT, OLTENIA, MUNTENIA, DOBROGEA, JUMĂTATEA DE SUD A MOLDOVEI ȘI ZONA CARPAȚILOR MERIDIONALI ȘI DE CURBURĂ NINSORILE VOR FI ÎN EXTINDERE DINSPRE SUD-VEST ȘI ÎN INTENSIFICARE, SE VA DEPUNE STRAT NOU DE ZĂPADĂ, LOCAL CONSISTENT, IAR TEMPORAR VÂNTUL VA AVEA INTENSIFICĂRI ÎN MEDIE CU 45…55 KM/H, ASTFEL CĂ VOR FI INTERVALE DE TIMP CU NINSOARE VISCOLITĂ ȘI SPULBERATĂ *** ÎN SUDUL ȘI ÎN ESTUL DOBROGEI PRECIPITAȚIILE VOR FI MIXTE ȘI SE VA DEPUNE POLEI *** VREMEA SE VA MENȚINE DEOSEBIT DE RECE PÂNĂ LA SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII, CU PRECĂDERE ÎN JUMĂTATEA DE SUD-EST, UNDE INTENSIFICĂRILE TEMPORARE ALE VÂNTULUI VOR AMPLIFICA SENZAȚIA DE FRIG *** COD PORTOCALIU ÎN PERIOADA 22 MARTIE, ORA 23 – 23 MARTIE ORA 15 - ÎN SUDUL BANATULUI ȘI AL OLTENIEI, ÎN CEA MAI MARE PARTE A MUNTENIEI ȘI A DOBROGEI NINSORILE VOR FI ABUNDENTE, IAR VÂNTUL VA AVEA INTENSIFICĂRI CU VITEZE DE 50...60 KM/H ȘI TEMPORAR 65...70 KM/H, VISCOLIND ȘI LOCAL TROIENIND ZĂPADA ȘI DETERMINÂND DIMINUAREA VIZIBILITĂȚII *** EVENIMENT RECOMANDAT DE TVH - PE 27 MARTIE 2018, ORA 19.00, ÎN BUCUREȘTI, DE ZIUA UNIRII BASARABIEI CU ROMÂNIA, VA AVEA LOC UN EXTRAORDINAR SPECTACOL DE MUZICĂ POPULARĂ - LA FRAȚI NU SE PUN HOTARE *** PROTAGONISTUL CONCERTULUI ESTE INTERPRETUL DE MUZICĂ POPULARĂ ION PALADI, CARE VA FI ACOMPANIAT DE ORCHESTRA LĂUTARII DIN CHIȘINĂU, SUB BAGHETA DIRIJORALĂ A MAESTRULUI NICOLAE BOTGROS *** NUME MARI ALE MUZICII POPULARE, INTERPREȚI DE VALOARE ŞI EXPONENȚI DE BAZĂ AI FOLCLORULUI ROMÂNESC, VOR FI PARTE DIN REGIA COMPLEXĂ A ACESTUI EVENIMENT INEDIT *** ION PALADI, NU ESTE LA PRIMA EXPERIENȚĂ A UNUI CONCERT SOLO, LA SALA PALATULUI *** SCENOGRAFIA MODERNĂ, AJUSTATĂ LA SPECIFICUL FOLCLORIC, REGIA UNIONISTĂ, BAZATĂ PE SPRIRITUALITATEA CENTENARĂ, DAR ŞI VASTITATEA ŞI SPLENDOAREA ELEMENTELOR VIDEOGRAFICE, A ECRANELOR LED, A SHOW-ULUI DE LUMINI, PRECUM ŞI A ALTOR EFECTE TEHNICE, ALE ORGANIZATORULUI SUNT DOAR CÂTEVA DETALII DE ŞTIUT, CARE VOR CAPTA ŞI IMPRESIONA PUBLICUL *** MELOMANII ŞI PATRIOŢII BUCUREŞTENII, DAR ŞI CEI DIN ÎNTREAGA ŢARĂ, SUNT AŞTEPTATI, MARŢI, LA CELEBRAREA CELOR 100 DE ANI AI MARII UNIRI *** EVENIMENTUL ESTE RECOMANDAT DE TVH *** MIERCURI, ÎN ȚARĂ, TEMPERATURI ÎNTRE -13 ȘI 6 GRADE *** MIERCURI, ÎN CAPITALĂ, TEMPERATURA MAXIMĂ ESTE DE 2 GRADE *** INDICELE ROBOR LA 3 LUNI A STAGNAT LA 2,03% *** INDICELE ROBOR LA 6 LUNI A RĂMAS LA 2,36% *** CURSUL PRINCIPALELOR VALUTE - EUR - 4.6651, USD - 3.8002, CHF - 3.9842 *** UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” ORGANIZEAZĂ PREÎNSCRIERI ONLINE, ÎN PERIOADA 1 FEBRUARIE - 30 IUNIE 2018 2018 *** VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** CEI CARE ALEG SĂ SE PREÎNSCRIE ONLINE, PÂNĂ LA DATA DE 30 IUNIE 2018, VOR FI SCUTIȚI DE TAXA DE ÎNSCRIERE ***

RECOMANDARI

EMISIUNI

CREZI CĂ ȘTII?

sâmbătă și duminică   |  16.00

Emisiunea-concurs Crezi că stii? este ocazia perfectă de a vă testa și consolida cunoștintele de cultură generală. Puteți răspunde la întrebări alături de cei trei concurenți sau vă puteți susține favoritul în încercarea de a acumula puncte pe parcursul celor patru runde. Gradul de dificultate al întrebărilor crește progresiv, însă aveți întotdeauna la dispoziție patru variante de răspuns.
Dacă prima rundă se bazează pe dinamism și viteză de reacție dactorită butoanelor roșii care trebuie apăsate pentru a răspunde la întrebări, în rundele următoare concurenții recurg la un joc strategic. Aceștia pot să păstreze anumite domenii pentru întrebările cu un punctaj mai mare și pot să acumuleze mai multe puncte dacă riscă să dea un răspuns la întrebările altor concurenți. Suspansul atinge însă cote maxime la ultima rundă. Acum concurenții sunt cei care stabilesc câte puncte pun în joc. În funcție de corectitudinea răspunsului, acestea se adună sau se scad. În plus, concurenții decid unul pentru celălalt din ce domeniu vin întrebările finale. Au la dispoziție domenii clasice, cum ar fi Cultură și civilizație sau Știință și mapamond, dar și domenii moderne cum ar fi Stil de viață sau Divertisment și media.
Atmosferă destinsă, viteză de reacţie, strategie şi premii dar mai ales cunoştinţe solide testate prin întrebări ingenioase, totul la Crezi că știi?

– Mesaj privat pe pagina de facebook a emisiunii: www.facebook.com/crezicastii
– E-mail: crezicastii@tv-h.ro
– Telefon: 0755.017.448.

 

 

PRIN LUME ÎN 30 DE MINUTE

duminica   |  18.30

Dacă vreţi să aflaţi curiozităţi şi recorduri culturale, istorice, sociale sau gastronomice vă invităm să urmăriţi emisiunea „Prin lume în 30 de minute”,  cu Simona ȘERBAN.

 

 

PETRECERE LA HAN

sâmbăta | 20.00
duminica | 13.00

Vă invităm să urmăriți emisiunea de valorificare și tezaurizare a tradițiilor – „Petrecere la han”

Mereu suntem într-o atmosferă de sărbătoare. Timp de trei ore, alături de artiștii dumneavoastră preferaţi, vom desluși tainele tradițiilor noastre și vom scoate în evidență specificitatea cântului și portului nostru. Zestrea neamului și valorile spirituale vor fi conturate într-o emisiune ce se dorește a fi un adevărat tezaur al culturii noastre tradiționale!

 

CABARET SHOW

 

Un spectacol unic în România, unde muzica și talentul se îmbină perfect, pentru a creea o seară memorabilă. Magia unui astfel de show ne va purta în timp, la sfârșitul secolului al XIX- lea, cand lumea boemă a Parisului descoperea acest tip de varieteu. Însă scena cabaretului nostru face loc ineditului, într-o adevărată demonstrație de măiestrie și muzică live, momente umoristice, dans, magie, acrobații, pantomimă, pictură cu praf de aur și multe alte momente speciale. Cabaret Show înseamnă emoție, iar pentru un pic de senzație vom împinge curajul unor oameni talentați la limită. Vă invităm în lumea magnifică a cabaretului, in fiecare seara de joi…

joi  |  20.30

 

 

POVEȘTI FRANCEZE

duminica   |  17.00

Oameni de poveste vă dau întâlnire în fiecare săptămână, în emisiunea ”POVEȘTI FRANCEZE”. Și… nu oriunde, la Vila Mathilde. Într-un loc special din centrul Bucureștiului. Realizatorul Dan Sterian vă invită să călătoriți printre amintirile  unor oameni cunoscuți sau să aflați povești de viață, ce vă pot inspira.

 

 

JURNAL TVH – Fereastră către lume!

luni – vineri   |  20.00

Informații de larg interes din cultură, educație și… nu numai. Vă ţinem la curent cu tot ceea ce trebuie să ştiți. Zilnic, vă aducem informațiile serii.

 

 

OCHIUL DE VEGHE

duminica   |  18.00

Este o producţie a Departamentului Editorial. Reportajul, pamfletul şi ancheta sunt genurile jurnalsitice abordate de realizatorul Ciprian C. Vasilescu, ce se află într-o permanentă căutare a subiectelor de actualitate, subiecte ineddite, dar care pot fi abordate şi într-un stil neconvenţional.

 

 

ROMÂNIA SPIRITUALĂ

sâmbăta și duminica   |  09.00

Emisiunea „România spirituală” vă prilejuieşte întâlnirea cu oameni şi locuri cu adevărată încărcătură spirituală. Pelerinajul credincioşilor la sfinţii bine plăcuţi lui Dumnezeu şi păstrarea tradiţiilor vin să completeze tabloul specific unei astfel de manifestări spirituale a celor care sunt adevăraţi trăitori ale celor sfinte. Manifestări religioase și spirituale de peste an sunt reflectate, în fiecare sâmbătă și duminică dar și în ediții speciale.