COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

EMISIUNI

CREZI CĂ ȘTII?

sâmbătă și duminică   |  16.00

Emisiunea-concurs Crezi că stii? este ocazia perfectă de a vă testa și consolida cunoștintele de cultură generală. Puteți răspunde la întrebări alături de cei trei concurenți sau vă puteți susține favoritul în încercarea de a acumula puncte pe parcursul celor patru runde. Gradul de dificultate al întrebărilor crește progresiv, însă aveți întotdeauna la dispoziție patru variante de răspuns.
Dacă prima rundă se bazează pe dinamism și viteză de reacție dactorită butoanelor roșii care trebuie apăsate pentru a răspunde la întrebări, în rundele următoare concurenții recurg la un joc strategic. Aceștia pot să păstreze anumite domenii pentru întrebările cu un punctaj mai mare și pot să acumuleze mai multe puncte dacă riscă să dea un răspuns la întrebările altor concurenți. Suspansul atinge însă cote maxime la ultima rundă. Acum concurenții sunt cei care stabilesc câte puncte pun în joc. În funcție de corectitudinea răspunsului, acestea se adună sau se scad. În plus, concurenții decid unul pentru celălalt din ce domeniu vin întrebările finale. Au la dispoziție domenii clasice, cum ar fi Cultură și civilizație sau Știință și mapamond, dar și domenii moderne cum ar fi Stil de viață sau Divertisment și media.
Atmosferă destinsă, viteză de reacţie, strategie şi premii dar mai ales cunoştinţe solide testate prin întrebări ingenioase, totul la Crezi că știi?

– Mesaj privat pe pagina de facebook a emisiunii: www.facebook.com/crezicastii
– E-mail: crezicastii@tv-h.ro
– Telefon: 0755.017.448.

 

 

PRIN LUME ÎN 30 DE MINUTE

duminica   |  18.30

Dacă vreţi să aflaţi curiozităţi şi recorduri culturale, istorice, sociale sau gastronomice vă invităm să urmăriţi emisiunea „Prin lume în 30 de minute”,  cu Simona ȘERBAN.

 

 

PETRECERE LA HAN

sâmbăta | 20.00
duminica | 13.00

Vă invităm să urmăriți emisiunea de valorificare și tezaurizare a tradițiilor – „Petrecere la han”

Mereu suntem într-o atmosferă de sărbătoare. Timp de trei ore, alături de artiștii dumneavoastră preferaţi, vom desluși tainele tradițiilor noastre și vom scoate în evidență specificitatea cântului și portului nostru. Zestrea neamului și valorile spirituale vor fi conturate într-o emisiune ce se dorește a fi un adevărat tezaur al culturii noastre tradiționale!

 

CABARET SHOW

 

Un spectacol unic în România, unde muzica și talentul se îmbină perfect, pentru a creea o seară memorabilă. Magia unui astfel de show ne va purta în timp, la sfârșitul secolului al XIX- lea, cand lumea boemă a Parisului descoperea acest tip de varieteu. Însă scena cabaretului nostru face loc ineditului, într-o adevărată demonstrație de măiestrie și muzică live, momente umoristice, dans, magie, acrobații, pantomimă, pictură cu praf de aur și multe alte momente speciale. Cabaret Show înseamnă emoție, iar pentru un pic de senzație vom împinge curajul unor oameni talentați la limită. Vă invităm în lumea magnifică a cabaretului, in fiecare seara de joi…

joi  |  20.30

 

 

POVEȘTI FRANCEZE

duminica   |  17.00

Oameni de poveste vă dau întâlnire în fiecare săptămână, în emisiunea ”POVEȘTI FRANCEZE”. Și… nu oriunde, la Vila Mathilde. Într-un loc special din centrul Bucureștiului. Realizatorul Dan Sterian vă invită să călătoriți printre amintirile  unor oameni cunoscuți sau să aflați povești de viață, ce vă pot inspira.

 

 

JURNAL TVH – Fereastră către lume!

luni – vineri   |  20.00

Informații de larg interes din cultură, educație și… nu numai. Vă ţinem la curent cu tot ceea ce trebuie să ştiți. Zilnic, vă aducem informațiile serii.

 

 

OCHIUL DE VEGHE

duminica   |  18.00

Este o producţie a Departamentului Editorial. Reportajul, pamfletul şi ancheta sunt genurile jurnalsitice abordate de realizatorul Ciprian C. Vasilescu, ce se află într-o permanentă căutare a subiectelor de actualitate, subiecte ineddite, dar care pot fi abordate şi într-un stil neconvenţional.

 

 

ROMÂNIA SPIRITUALĂ

sâmbăta și duminica   |  09.00

Emisiunea „România spirituală” vă prilejuieşte întâlnirea cu oameni şi locuri cu adevărată încărcătură spirituală. Pelerinajul credincioşilor la sfinţii bine plăcuţi lui Dumnezeu şi păstrarea tradiţiilor vin să completeze tabloul specific unei astfel de manifestări spirituale a celor care sunt adevăraţi trăitori ale celor sfinte. Manifestări religioase și spirituale de peste an sunt reflectate, în fiecare sâmbătă și duminică dar și în ediții speciale.