COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

EMISIUNI

 

JUNIOR QUIZ

Singurul concurs de cultură generală din România care se adresează copiilor.

Emisiunea le permite elevilor din clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a să îşi testeze şi să îşi consolideze cunoştinţele de cultură generală într-un mod inedit, dinamic şi interactiv. Atmosferă destinsă, viteză de reacţie, strategie şi premii dar mai ales cunoștințe solide testate prin întrebări ingenioase, totul la Junior QUIZ

luni – duminică  | ora 19.30

 

 

 

 

 

 

JUNIOR TV TALENT NEWS

Emisiune de știri dedicată copiilor și prezentată de cursantii Școlii de Televiziune Junior TV Talent.

În fiecare ediție este abordat un subiect de interes atât pentru copii, cât și pentru părinți (Top destinații turistice, Topul parcurilor de distracție din Europa etc ).

sâmbătă și duminică   |  ora  22.00

 

 

 

 

 

 

 

MICUL BUCĂTAR

Din 25 decembrie, Laura Goran, moderatorul emisiunii Micul bucătar, împreună cu ajutoarele sale, copii pasionați de gastronomie, ne prezintă rețete sănătoase și distractive, pe care orice copil le poate face acasă.

 

luni – duminică  |  ora 18.30

 

 

 

 

 

 

 

MOVE UP

Singura emisiune tv care te învață să… dansezi!

Andra Gogan și Louis Florea arata la TV, pas cu pas, coregrafiile la cele mai noi piese! Tot ce au de făcut copiii și adolescenții este să stea în fata micului ecran și să învețe alaturi de ei pașii de dans. Cei care doresc să apară în emisiunea Andrei și a lui Louis, pot să se filmeze cu telefonul mobil și să posteze pe canalele oficiale de Youtube și Instragram ale TVH!

luni – duminică  |  ora 18.00

 

 

 

 

 

JUNIOR TALENT

 

Prin intermediul emsiunii JUNIOR TALENT, TVH oferă copiilor și tinerilor  posibilitatea de a-și demonstra talentul

Cei care doresc să apară în emisiunea Junior Talent, pot sa posteze pe canalele oficiale de Youtube și Instragram ale TVH filmulețe în care își demontrează talentul.

luni – duminică  |  ora 17.45

sâmbătă – duminică  |  ora 16.00

 

 

 

 

 

 

ATELIER CREATIV

Este emisiunea care prezintă și susține activitățile home made pentru copii. Creativitatea este foarte importantă, iar noi încercăm să o experimentam cu ajutorul ideilor exeplificate în această emisune.  Această producție îi ajută pe copii să-și dezvolte nu doar imaginația, creativitatea, îndemnarea ci și rolul de buni prieteni ai naturii. Reciclarea resurselor folosite pentru efectuarea obiectelor ]i va face mai responsabili și mai bogați. Iar dorința lor de a învîța să creeze noi lucruri, îi va determina să vizioneze emisiunea în mod constant.

      luni – duminică  |  ora 17.30

 

 

 

 

 

 

VIDEOCREATOR

Este emisiunea cu cele mai funny momente prezentate de SARA.

Micii telespectatori învață cum să facă trucaje video și pot viziona clipuri deosebite realizate de creatorii de conținut.

 luni – duminică  |  ora 20.30

 

 

 

 

 

 

 

ANDRA SHOW

             Din 24 decembrie, Andra Gogan se alătură echipei TVH într-o super producție tv dedicată special tuturor copiilor, mai mici sau… mai mari. Vei avea ocazia să o vezi pe Andra în ipostaze indeite, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată, pentru că acum are propriul ei show de televiziune!

       Descoperă pas cu pas lumea fascinantă și efervescentă a youtube-ului și află amănunte picante despre super vedetele din online și din serialele tale preferate. În plus, vei afla de la Andra, în exclusivitate la TVH, ce să faci ca să fii și tu un vlogger de succes.

luni – duminică  |  ora 20.00

 

 

 

 

 

POVESTEA DE SEARĂ

Este o emisiune adresată copiilor, bazată pe povești din literatura autohtonă și… nu numai… Producția TV este alcătuită din istorioare pe care povestitorul în persoana actorului Robert Robert Emanuel care este și realizatorul emisiunii, o conduce spre un final fericit, iar micul privitor este invitat la relaxare și, de ce nu, la … meditație.

luni – vineri  |  ora 20.45

 

 

 

 

 

 

 

JURNAL TVH

Informații de larg interes din cultură, educație și… nu numai.

Orice copil şi-a pus măcar o dată în dificultate părinţii cu întrebări. Este un fenomen absolut normal, care începe în jurul vârstei de 4 ani şi durează până la vârsta de 14 – 15 ani. Întrebările copiilor sunt adevărate teste pentru părinți, cărora nu le este deloc uşor să ţină pasul . La aceste semne de întrebare vor răspunde reporterii TVH în cadrul emisiunii informative

luni – vineri  |  ora 22.00

 

 

 

 

 

 

PE ASTA O ȘTII?

Te-ai întrebat vreo dată de ce căscăm?! Știi ce s-ar întâmpla dacă Pământul nu s-ar mai roti?! Sau… te-ai gândit de ce la frig ți se face pielea de găină?

Pun pariu că nu știi nici ce a fost mai întâi…, oul sau găina?!

Uite că o să afli de la noi, pentru că TVH a vorbit cu experții și ți-am pregătit niște răspunsuri, de nu o să-ți vină să crezi! Urmărește-ne în ficare zi, la TVH spune sincer….„Pe asta o știi?”