COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

INDAGRA 2018 – UNIVERSITATEA SPIRU HARET

5 noiembrie 2018
INDAGRA 2018 – UNIVERSITATEA SPIRU HARET
Targuri si Expozitii
0

În perioada 31 octombrie – 4 noiembrie 2018, TVH împreună cu Universitatea Spiru Haret au participat cu stand propriu la cea mai importantă manifestare cu profil agricol, Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei – INDAGRA 2018.

 

 

 

             Astfel, în data de 1 noiembrie 2018,  USH Pro Business a organizat o întâlnire cu președintele clusterului Bio Danubius, domnul Petrișor Petrescu, și Michael Patrick Curran, reprezentant al Institutului de Cercetări în Agricultură Ecologică (FiBL), Elveția. De asemenea, la stand  au fost prezenți membrii clusterului Bio Concept Valea Prahovei.

 

Pe durata expoziției, la standul Universității au fost prezenți atât studenți ai Facultății de Medicină Veterinară ai Universității Spiru Haret precum și ai altor facultăți ai universității. Studenții au avut astfel posibilitatea să intre în contact cu cele mai avansate experiențe în domeniul agroalimentar oferite de firmele participante.

 

Expoziția a reunit peste 550 de companii din întreaga lume, dintre care peste 380 au fost din România. Gradul de internaționalizare a târgului a fost de 31%, participând țări cu tradiție în domeniul agricol, export și import de produse și echipamente performante.

Comments are closed.