COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

MODELUL USH ÎN INDONEZIA

3 iulie 2018
MODELUL USH ÎN INDONEZIA
JURNAL TVH
0

USH Pro Business a primit  vizita unei delegații indoneziene formată din reprezentanți ai Casei Regionale a Provinciei Riau, respectiv autorități locale indoneziene, cadre universitare și membri ai unor partide politice interesați de dezvoltarea învățământului indonezian urmând exemplul Universității Spiru Haret.

Scopul vizitei delegației indoneziene a fost acela de a realiza contacte cu universități din România atât pentru o documentare asupra mediului universitar și a politicilor educaționale din România, cât și pentru a dezvolta parteneriate cu institute de învățământ superior.

”Delegația indoneziană a vizat întâlnirea cu universitatea noastră urmare unei lungi colaborări între Universitatea Spiru Haret și mediile academice din Indonezia. Există un interes deosebit în a prelua experiența noastră, de universitate antreprenorială, având în vedere deschiderea pe care o avem ca universitate privată spre forme de învățământ cât mai atractive dezvoltării antreprenoriale” a declarat Costin Lianu, Prorector al Universității Spiru Haret.

În cadrul discuțiilor purtate la centrul USH Pro Business, centru antreprenorial a universității, s-au stabilit o serie de oportunități de colaborare de viitor în domeniul cercetării aplicate pe nevoile mediului de afaceri și transfer de bune practici.

Provincia Riau este cea mai bogată provincie în petrol, din cele 34 ale Indoneziei, fiind apropiată geografic de Singapore și Kuala Lumpur, prezentând din acest punct de vedere un potențial de dezvoltare important în context regional.

Comments are closed.