ATENŢIONARE METEO DE ULTIMĂ ORĂ: COD GALBEN ÎN PERIOADA 22 MARTIE, ORA 15 – 23 MARTIE, ORA 20 - ÎN BANAT, OLTENIA, MUNTENIA, DOBROGEA, JUMĂTATEA DE SUD A MOLDOVEI ȘI ZONA CARPAȚILOR MERIDIONALI ȘI DE CURBURĂ NINSORILE VOR FI ÎN EXTINDERE DINSPRE SUD-VEST ȘI ÎN INTENSIFICARE, SE VA DEPUNE STRAT NOU DE ZĂPADĂ, LOCAL CONSISTENT, IAR TEMPORAR VÂNTUL VA AVEA INTENSIFICĂRI ÎN MEDIE CU 45…55 KM/H, ASTFEL CĂ VOR FI INTERVALE DE TIMP CU NINSOARE VISCOLITĂ ȘI SPULBERATĂ *** ÎN SUDUL ȘI ÎN ESTUL DOBROGEI PRECIPITAȚIILE VOR FI MIXTE ȘI SE VA DEPUNE POLEI *** VREMEA SE VA MENȚINE DEOSEBIT DE RECE PÂNĂ LA SFÂRȘITUL SĂPTĂMÂNII, CU PRECĂDERE ÎN JUMĂTATEA DE SUD-EST, UNDE INTENSIFICĂRILE TEMPORARE ALE VÂNTULUI VOR AMPLIFICA SENZAȚIA DE FRIG *** COD PORTOCALIU ÎN PERIOADA 22 MARTIE, ORA 23 – 23 MARTIE ORA 15 - ÎN SUDUL BANATULUI ȘI AL OLTENIEI, ÎN CEA MAI MARE PARTE A MUNTENIEI ȘI A DOBROGEI NINSORILE VOR FI ABUNDENTE, IAR VÂNTUL VA AVEA INTENSIFICĂRI CU VITEZE DE 50...60 KM/H ȘI TEMPORAR 65...70 KM/H, VISCOLIND ȘI LOCAL TROIENIND ZĂPADA ȘI DETERMINÂND DIMINUAREA VIZIBILITĂȚII *** EVENIMENT RECOMANDAT DE TVH - PE 27 MARTIE 2018, ORA 19.00, ÎN BUCUREȘTI, DE ZIUA UNIRII BASARABIEI CU ROMÂNIA, VA AVEA LOC UN EXTRAORDINAR SPECTACOL DE MUZICĂ POPULARĂ - LA FRAȚI NU SE PUN HOTARE *** PROTAGONISTUL CONCERTULUI ESTE INTERPRETUL DE MUZICĂ POPULARĂ ION PALADI, CARE VA FI ACOMPANIAT DE ORCHESTRA LĂUTARII DIN CHIȘINĂU, SUB BAGHETA DIRIJORALĂ A MAESTRULUI NICOLAE BOTGROS *** NUME MARI ALE MUZICII POPULARE, INTERPREȚI DE VALOARE ŞI EXPONENȚI DE BAZĂ AI FOLCLORULUI ROMÂNESC, VOR FI PARTE DIN REGIA COMPLEXĂ A ACESTUI EVENIMENT INEDIT *** ION PALADI, NU ESTE LA PRIMA EXPERIENȚĂ A UNUI CONCERT SOLO, LA SALA PALATULUI *** SCENOGRAFIA MODERNĂ, AJUSTATĂ LA SPECIFICUL FOLCLORIC, REGIA UNIONISTĂ, BAZATĂ PE SPRIRITUALITATEA CENTENARĂ, DAR ŞI VASTITATEA ŞI SPLENDOAREA ELEMENTELOR VIDEOGRAFICE, A ECRANELOR LED, A SHOW-ULUI DE LUMINI, PRECUM ŞI A ALTOR EFECTE TEHNICE, ALE ORGANIZATORULUI SUNT DOAR CÂTEVA DETALII DE ŞTIUT, CARE VOR CAPTA ŞI IMPRESIONA PUBLICUL *** MELOMANII ŞI PATRIOŢII BUCUREŞTENII, DAR ŞI CEI DIN ÎNTREAGA ŢARĂ, SUNT AŞTEPTATI, MARŢI, LA CELEBRAREA CELOR 100 DE ANI AI MARII UNIRI *** EVENIMENTUL ESTE RECOMANDAT DE TVH *** MIERCURI, ÎN ȚARĂ, TEMPERATURI ÎNTRE -13 ȘI 6 GRADE *** MIERCURI, ÎN CAPITALĂ, TEMPERATURA MAXIMĂ ESTE DE 2 GRADE *** INDICELE ROBOR LA 3 LUNI A STAGNAT LA 2,03% *** INDICELE ROBOR LA 6 LUNI A RĂMAS LA 2,36% *** CURSUL PRINCIPALELOR VALUTE - EUR - 4.6651, USD - 3.8002, CHF - 3.9842 *** UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” ORGANIZEAZĂ PREÎNSCRIERI ONLINE, ÎN PERIOADA 1 FEBRUARIE - 30 IUNIE 2018 2018 *** VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** CEI CARE ALEG SĂ SE PREÎNSCRIE ONLINE, PÂNĂ LA DATA DE 30 IUNIE 2018, VOR FI SCUTIȚI DE TAXA DE ÎNSCRIERE ***

RECOMANDARI

POSDRU

PROIECTE POSDRU

Televiziunea TVH reflectă, în programele sale informative și în ediții speciale, acțiunile și proiectele în care sunt implicate structurile componente ale Fundației ”ROMÂNIA DE MÂINE” – Universitatea ”SPIRU HARET”, Societatea Națională ”SPIRU HARET” și alte structuri partenere.

 

PROEICTUL „CLIO”

Munţii noştri aur poartă, Noi cerşim din poartă–n poartă”, spunea marele poet Octavian Goga în poezia „Munţii noştri”. Din păcate, comorile României sunt mai apreciate de străini decât de noi. Castelul Bran, Sighişoara sau Cascada Bigar sunt adevărate locuri de poveste care atrag an de an mii de turişti. La toate acestea se adaugă tradiţiile şi obiceiurile păstrate cu sfinţenie din generaţie în generaţie. Pentru a promova cum se cuvine această bogăţie naţională, Universitatea Spiru Haret s-a implicat în implementarea unui program masteral inovativ la nivel european. (difuzat 14 decembrie 2015)

 

 

Ţara noastră a fost înzestrată de Dumnezeu cu adevărate comori ale naturii. În plus, românii au şi tradiţiile strămoşeşte, ţinute cu sfinţenie din generaţie în generaţie. Pentru a păstra şi promova cum se cuvine această bogăţie naţională, Universitatea Spiru Haret s-a implicat în implementarea un program masteral inovativ la nivel european. (difuzat 11 decembrie 2015)

 

 

România este o ţară de o frumuseţe aparte, iar turiştii străini care vin an de an în ţara noastră nu fac altceva decât să-i confirme renumele de „Grădina Carpaţilor”. Valoarea patrimoniului naţional este de neegalat, iar bogăţia culturală, istorică, arhitectonică şi folclorică trebuie păstrată, promovată şi transmisă din generaţie în generaţie. Tocmai de aceea, Universitatea Spiru Haret doreşte să implementeze un program masteral ce urmăreşte să pună în valoare „comorile româneşti”. (difuzat 12 iunie 2015)

 

Ţara noastră a fost hărăzită de Dumnezeu cu locuri de poveste, unice prin frumuseţea şi farmecul lor. Aceste colţuri de rai româneşti sunt apreciate de turiştii străini, care vin în fiecare an, în număr cât mai mare. Pentru a păstra şi promova cum se cuvine această bogăţie naţională, Universitatea Spiru Haret implementează un program masteral inovativ la nivel european. (difuzat 1 octombrie 2015)

 

 

 

Patrimoniul cultural românesc este unul al paradoxurilor. Pe de-o parte avem clădiri istorice şi obiceiuri tradiţionale de o frumuseţe aparte, care îi fascinează an de an pe turiştii străini, iar pe de altă parte avem clădiri uitate, de timp şi de oameni, şi tradiţii aflate în prag de dispariţie. (difuzat 13 iulie 2015)