COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

POSDRU

PROIECTE POSDRU

Televiziunea TVH reflectă, în programele sale informative și în ediții speciale, acțiunile și proiectele în care sunt implicate structurile componente ale Fundației ”ROMÂNIA DE MÂINE” – Universitatea ”SPIRU HARET”, Societatea Națională ”SPIRU HARET” și alte structuri partenere.

 

PROEICTUL „CLIO”

Munţii noştri aur poartă, Noi cerşim din poartă–n poartă”, spunea marele poet Octavian Goga în poezia „Munţii noştri”. Din păcate, comorile României sunt mai apreciate de străini decât de noi. Castelul Bran, Sighişoara sau Cascada Bigar sunt adevărate locuri de poveste care atrag an de an mii de turişti. La toate acestea se adaugă tradiţiile şi obiceiurile păstrate cu sfinţenie din generaţie în generaţie. Pentru a promova cum se cuvine această bogăţie naţională, Universitatea Spiru Haret s-a implicat în implementarea unui program masteral inovativ la nivel european. (difuzat 14 decembrie 2015)

 

 

Ţara noastră a fost înzestrată de Dumnezeu cu adevărate comori ale naturii. În plus, românii au şi tradiţiile strămoşeşte, ţinute cu sfinţenie din generaţie în generaţie. Pentru a păstra şi promova cum se cuvine această bogăţie naţională, Universitatea Spiru Haret s-a implicat în implementarea un program masteral inovativ la nivel european. (difuzat 11 decembrie 2015)

 

 

România este o ţară de o frumuseţe aparte, iar turiştii străini care vin an de an în ţara noastră nu fac altceva decât să-i confirme renumele de „Grădina Carpaţilor”. Valoarea patrimoniului naţional este de neegalat, iar bogăţia culturală, istorică, arhitectonică şi folclorică trebuie păstrată, promovată şi transmisă din generaţie în generaţie. Tocmai de aceea, Universitatea Spiru Haret doreşte să implementeze un program masteral ce urmăreşte să pună în valoare „comorile româneşti”. (difuzat 12 iunie 2015)

 

Ţara noastră a fost hărăzită de Dumnezeu cu locuri de poveste, unice prin frumuseţea şi farmecul lor. Aceste colţuri de rai româneşti sunt apreciate de turiştii străini, care vin în fiecare an, în număr cât mai mare. Pentru a păstra şi promova cum se cuvine această bogăţie naţională, Universitatea Spiru Haret implementează un program masteral inovativ la nivel european. (difuzat 1 octombrie 2015)

 

 

 

Patrimoniul cultural românesc este unul al paradoxurilor. Pe de-o parte avem clădiri istorice şi obiceiuri tradiţionale de o frumuseţe aparte, care îi fascinează an de an pe turiştii străini, iar pe de altă parte avem clădiri uitate, de timp şi de oameni, şi tradiţii aflate în prag de dispariţie. (difuzat 13 iulie 2015)