COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

ROMMEDICA 2018

13 aprilie 2018
ROMMEDICA 2018
Targuri si Expozitii
0

 

ROMMEDICA – Târgul Internațional de Medicină și Farmacie (www.rommedica.ro) are loc între  19 și 21 aprilie, la Romexpo.

 

La eveniment expun companii specializate în producția, importul și distribuția de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

 

Rommedica devine, astfel, pentru reprezentanții sistemului de sănătate din mediul public și din cel privat, spațiul ideal de informare despre cele mai noi produse și servicii medicale.

 

Târgul oferă posibilitatea achiziționării la oferte speciale de instrumentar, tehnologie și accesorii necesare spitalelor, clinicilor și cadrelor specializate, pentru ca actul medical să se desfășoare la standarde internaționale.

 

La ediția 2018 și-au anunțat prezența companii din: Austria, Bulgaria, China, România, Singapore, Rusia, Estonia, Polonia, Turcia.

   

 

Printre noutățile pe care companiile prezente la ROMMEDICA le ofertează publicului se numără:

 • aparatură pentru serviciile de asistenţă medicală de urgenţă şi transport medical asistat,
 • aparate de electrochirurgie, instrumentar, ecograf, dermatoscoape,
 • turn de: laparoscopie, histeroscopie, endourologie, artroscopie,
 • aparatură pentru tratarea incontinenței urinare,
 • scaune pentru diferite examinări și specialități medicale,
 • produse din clasele: ultrasonografie, neurologie, cardiologie, anestezie regională, endoscopie, chirurgie,
 • sisteme pentru ORL, neurochirurgie și ortopedie,
 • aparatură și accesorii pentru laboratoarele de analiză,
 • stetoscoape, termometre și tensiometre de ultima generație,
 • fire și materiale de suturi,
 • orteze, benzi elastice pentru susținere și suport compresiv, accesorii pentru masaj, benzi rezistive, benzi kinesiologice,
 • soluții moderne pentru spitalele pavilionare:
 • ambulanță cu: motor electric, caroserie din fibră de sticlă, sistem de frânare hidraulic și frâna de mână, pentru transportul pacienților în siguranță, de la o secție la cealaltă sau de la o investigație la cealaltă,
 • autospecială electrică pentru transportul materialelor sanitare sau alimentare.

 

Companiile prezente la Rommedica vin cu oferte speciale și discounturi între 8 și 30%, fie la toate produsele prezentate în cadrul târgului, indiferent de cumparator, cantitate, sortiment, fie doar la anumite servicii și game.

 

Concomitent cu acest eveniment se desfăşoară ediția de primăvară a DENTA – Expoziția internaționala de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentara (www.denta.ro)

 

Conferințe, seminarii și workshop-uri

În cadrul ROMMEDICA și DENTA se va desfăşura o serie de simpozioane, cursuri teoretice,  demonstraţii practice și lansări de carte, la care vor fi abordate subiecte de actualitate.

  

 

Mai multe informații despre aceste activități se găsesc pe:

– website-urile:

 

– paginile de Facebook:

 

Program de vizitare ROMMEDICA:

19-21 aprilie 2018: între 10.00 și 18.00

 

Bilet intrare: 10 lei/zi

 

Comments are closed.