COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” - DOMENII: ASISTENȚI SANITARI, PRODUCȚIE MEDIA ȘI IT *** COLEGIUL UNIVERSITAR ”SPIRU HARET” ARE SEDII ÎN BUCUREȘTI ȘI CRAIOVA *** DETALII PUTEȚI OBȚINE LA SEDIUL UNIVERSITĂȚII ”SPIRU HARET”, STR. ION GHICA NR. 13, SECTOR 3, BUCUREȘTI, TEL: 021.310.0075/ int. 206, 0721.80.85.77 SAU STR. VASILE CONTA NR. 4, CRAIOVA - TEL: 0251.43.22.95 *** ADMITERE 2019 - UNIVESRITATEA ”SPIRU HARET” VIITORII STUDENȚI POT OPTA PENTRU UNUL DIN CELE 48 DE PROGRAME DE STUDII DE LICENȚĂ ȘI 34 DE PROGRAME DE MASTERAT *** STUDENŢII ŞI MASTERANZII DIN SISTEMUL DE ÎNVĂŢĂMÂNT UNIVERSITAR SAU POSTLICEAL, POT BENEFICIA DE CREDITE BANCARE PENTRU PLATA STUDIILOR, FĂRĂ DOBÂNDĂ, CU TERMEN DE RAMBURSARE DE 10 ANI ŞI TERMEN DE GRAŢIE DE 5 ANI ***

RECOMANDARI

UNIVERSITATEA ”SPIRU HARET” PREZENTĂ LA ERACON 2018 – SPANIA

9 mai 2018
UNIVERSITATEA ”SPIRU HARET” PREZENTĂ LA ERACON 2018 – SPANIA
Învățământ
0

Sub patronajul domnului Tibor Navracsics, membru al Comisiei Europene si al Asociației Europene a Coordonatorilor Erasmus (EAEC) are loc, în aceste zile, cel de-al 14-lea Congres și Expoziție Erasmus – ERACON 2018.

Evenimentul se desfășoară în localitatea Murcia din Spania. Coordonatori Erasmus, manageri de stagii, cercetători și profesioniști au fost invitați ca, în cele 5 zile alocate acestui eveniment (8 – 12 mai 2018), să participe la Congres și să facă prezentări de lucrări scrise cu privire la experiențele lor în domenii legate de programul Erasmus. Peste 50 de țări sunt reprezentate la acest congres printre care și România.

 

Cu această ocazie, reprezentanții Universității ”SPIRU HARET” participă la o serie de prezentări cu conținut relevant pentru implementarea și dezvoltarea programului Erasmus+ în universitățile cu profil real și uman, precum și pentru internaționalizarea învățământului superior, susținute de specialiști în internaționalizare de la universități cu experiență în implementarea programului Erasmus+, precum și de la Agenția Erasmus EACEA din cadrul Comisiei Europene.

Toate aceste informații vor constitui elemente de referință care vor fi aplicate și în Universitatea ”SPIRU HARET”, pentru îmbunătățirea calității mobilităților studențești și de personal universitar desfășurate în cadrul programului Erasmus+.

În același timp, Universitatea ”Spiru Haret” are o serie de materiale care sunt prezentate pe durata conferinței, în cele 4 secțiuni, și un stand de prezentare a ofertei Erasmus+. Stand-ul univeristății se bucură de o foarte bună vizibilitate, fiind unul din cele mai apreciate din cadrul expoziției.

În urma prezentării efectuate și a discuțiilor purtate de cei doi reprezentanți ai Universității ”Spiru Haret” – dl. Prof. univ. dr. Gheorghe Iordan Duda – Secretar General al Fundației ”România de Mâine” și prof. univ. dr. Bogdan Danciu – reprezentantul Facultății de Psihologie și Științele educației, o serie de universități cu profil real și umanist s-au arătat dispuse să colaboreze cu Universitatea ”Spiru Haret” pe proiecte de mobilități internaționale, dar și în cadrul unor proiecte de cercetare cu finanțare europeană.

Participarea cadrelor didactice la activitate a condus la creşterea vizibilităţii internaţionale a Universității ”Spiru Haret” și la crearea de noi oportunităţi de stagii pentru studenţii şi cadrele didactice ale universității noastre.

 

corespondență din SPANIA

prof. univ. dr. Gheorghe Iordan DUDA

Secretar General al Fundației ”ROMÂNIA DE MÂINE”

Coordonator Program ERASMUS – Universitatea ”SPIRU HARET”

Membru Board EAEC

Comments are closed.